DAKBEDEKKING

Kies voor de juiste dakbedekking met De DakExpert.
Een dak krijgt veel te verduren. Regen, zonneschijn, hagel en storm. Het dak van een huis, kantoor of bedrijfshal moet daarom in topconditie verkeren. De DakExpert zorgt ervoor dat uw dak bestand is tegen de elementen, in elk seizoen en onder alle weersomstandigheden.

Soorten dakbedekking
Elk dak vraagt om een ander soort dakbedekking. Er zijn verschillende soorten dakbedekking, De DakExpert werkt met bitumen, epdm en kunststof dakbedekking. Elk soort dakbedekking zijn eigen eigenschappen en kwaliteiten. De DakExpert zorgt ervoor belangrijk dat u vooraf goed wordt geïnformeerd over de juiste soort dakbedekking voor uw woning, kantoor of bedrijfshal.

BITUMEN

Wij werken alleen met hoogwaardige bitumen dakrollen en altijd met een 2 laags systeem.
Al onze rollen zijn voorzien van polyester en glasvlies inlagen waardoor deze zeer goede eigenschappen hebben bij koude en warme temperaturen.

Onze rollen zijn voorzien van leislag waardoor ze uv-werend zijn. Daken kunnen zowel met als zonder isolatie worden uitgevoerd. Standaard geven wij 10 jaar garantie op alle gerealiseerde projecten.  Wij isoleren boven de 80mm isolatie altijd in 2 lagen om warmteverlies te voorkomen.

EPDM RUBBERFOLIE

Het product EPDM rubberfolie beschikt over eigenschappen waarmee het zeer geschikt is voor vele toepassingen.
Ook is EPDM rubberfolie zeer duurzaam en milieuvriendelijk.

Eigenschappen van EPDM rubberfolie zijn o.a. hoge elascticiteit, waterdicht, lange levensduur en flexibele verwerking. EPDM is geschikt voor uw goten en platte daken. Daken kunnen worden verlijmd of geballast met grind of tegels.
Bij het verwerken van EPDM daken komt geen open vuur voor en is dus zeer geschikt voor brand onveilige details (bijvoorbeeld langs rieten kappen). Standaard geven wij 10 jaar garantie op alle gerealiseerde projecten.

KUNSTSTOF

Kunststof dakbedekking is een met polyesterversterkte PVC kunststof dakbaan die geschikt is voor tal van toepassingen op zowel platte als (licht) hellende daken. De dakbaan kan worden toegepast op de meest voorkomende ondergronden en is geschikt voor nieuwbouw en renovatie.

Kunststof dakbedekking wordt mechanisch bevestigd met dakschroeven en vormt een gladde dakhuid. De overlappen worden gelast met behulp van een hiervoor geschikt hete lucht lasapparaat.
Standaard geven wij 10 jaar garantie op alle gerealiseerde projecten.